Home » NUNTI,BOTEZURI,EVENIMENTE

NUNTI, BOTEZURI, EVENIMENTE

Oferim discount-uri pentru comenzile mari.

Pentru ca suntem prima mana beneficiati de o gama larga de produse originale la cele mai bune preturi !

   Nunta este, se stie, un eveniment unic, cel putin asa este de dorit, in viata oricaruia dintre noi. Plus ca este un eveniment cu bataie lunga. Organizarea unei nunti ia mult timp si pune multe probleme, pentru cei care n-au mai avut de-a face cu un asemenea eveniment. De aceea sfaturile profesionistilor pot fi de un real folos.

    Fie ca alegeti sa faceti botezul indoors, la dumneavoastra acasa, cu rudele, prietenii si, evident, micutul, fie ca optati pentru un hotel cu restaurant sau terasa, sau o locatie care sa dispuna si de o camera pentru micut, pentru ca parintii si nasii sa poata avea grija de el in permanenta, bauturile alcoolice nu trebuie sa lipseasca de la botez.

    Iata ca a sosit ziua in care implinesti 18 ani. Cat ai asteptat-o! Ziua dulce a libertatii si a dobandirii statutului de adult. Ai doar 18 ani, dar ai o petrecere de dat. Si inca ce petrecere! O petrecere la care sa fii in centrul atentiei. La care sa iti inviti colegii si prietenii si sa te distrezi cum se cuvine.

  In sfarsit, a sosit ziua TA. Ziua in care TU esti in centrul atentiei. Ziua in care te intalnesti cu prieteni vechi si noi, cu prieteni vagi sau dragi. Ziua in care primesti cadouri haioase sau cadouri de care intr-adevar aveai nevoie.

 

Ne puteti contacta in unul din magazinele noastre din Blaj sau Aiud, la tel. 0737.022.522 ( comenzi online pentru BUCURESTI)


sau solicitati  "o oferta de pret" la adresa de mail: office@strong-drinks.ro iar noi va vom surprinde placut.